четверг, 12 января 2017 г.

В Ужгороді ОБСЕ зустрілося з русинським активістом

 Іван Данацко повыдомим на своїй сторінці у Фейсбук


 Як було заплановано, відбулась зустріч з представниками моніторингової групи ОБСЕ по факту вивішення прапору невизнанної в Україні національної меньшини "русинів", яке відбулось 31.12.2016 року на площі Народній в місті Ужгороді та мого переслідування і погроз за це, працівниками СБУ і їх кишеньковими патріотами "по-визову"! Перед початком зустрічі, подарував їм маленьки прапор "русинів" та розказав історію виникнення конфлікту з часу зникнення "Подкарпатської Русі" і до сьогоднішнього дня, повідомивши, що РУСИНИ БУЛИ, Э І БУДУТЬ! Більш детальніше зупинився на референдумах 1991 року, які відбулись 17 березня - всерадянський та український і 1 грудня - всеукраїнський та обласний, які створювались для розвалу СРСР, а не з метою побудувати демократичну державу, так-як обіцялось справедливе відношення до всіх національностей, а ще до сьогоднішнього дня "русинів" не визнано, а нагадування про себе прирівнюэться до злочину під назвою "сепаратизм"!
 В Ужгороді ОБСЕ зустрілося з русинським активістом
 
 Надав їм багато корисної інформації, про політичні ігри в рідному краї і України в цілому, про наближання кінця владі, яка прийшла на крові створивши Державний переворот і на обіцянках, про втілення в "життя по-новому" Эвропейських та демократичних цінностей, які за три роки не створили. Взамін створено АТО і зубожіння населення, а тільки завдякуючи конфлікту на сході України та розгулу жидо-бандерівських націоналістів, які своїми парадами та гей-парадами тримають в страху населення держави, вони ще тримаються при владі і впевненний, що мирним шляхом вони на вибори не пійдуть, тобто "хто на крові прийшов, тільки від крові і піде"! 
Говорили багато на різні теми, про прапори інших держав на адміністративних будівлях які СБУ називаэ національними прапорами, про те, що активісти думали, що вивішуэться прапор Росії, чим довели відсутність демократичних цінностей в державі і факти переслідування російської національності та русинів, про боротьбу з кувалдою проти "режимної держави", про акції "Закарпаття без Балог" і "Тарифний майдан" і кому вигідно розхитувати ситуацію в краї і багато, багато іншого...
 
 Для себе отримав запевнення, що моя інформація буде донесенна до керівництва ОБСЕ, яке співпрацюэ з 57 країнами світу і Вони будуть виносити на обговорення, про створену проблему в Україні, з визнанням національною меньшиною - "РУСИНІВ"!

Комментариев нет:

Отправить комментарий